Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, nie wymagający dużego nakładu pracy.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 90
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 159
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 134
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 106
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1213
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 90
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 159
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 134
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 106
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1213
Składniki
Smalec lub olej rozgrzewamy na patelni, wrzucamy na to porwane kawałki chleba. Smażymy, aż się zrumienią, dodajemy posiekany czosnek i kminek i jeszcze chwilę smażymy. Odstawiamy z ognia.
Żurki przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu, dodajemy do tego podsmażony chleb i natkę pietruszki i gotujemy około 20 minut. Pod koniec przyprawiamy solą i pieprzem. Żurek można zmiksować, będzie miał gładką konsystencję.
Podajemy z jajkiem na twardo lub w wydrążonym chlebie lub bułce, udekorowane natką. Smacznego!!!