Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe danie w niezwykły sposób :)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 96
Dziś do pracy.
Odsłon: 118
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 135
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 307
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 96
Dziś do pracy.
Odsłon: 118
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 135
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 307
Składniki
Surową parówkę kroimy w krążki i do każdego kawałka wbijamy surowy makaron przeciągając parówkę na środek. W dużym garnku zagotowujemy wodę z solą i olejem, gdy zacznie wrzeć wrzucamy delikatnie makaron z parówką i doprowadzamy do wrzenia, gotujemy 2 minuty, zdejmujemy z ognia, przykrywamy i pozostawiamy na 10 – 15 minut aż makaron zmięknie. Podajemy z ulubionym sosem np. Słodko-kwaśnym.