Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe danie w niezwykły sposób :)
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 103
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 68
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 60
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 123
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19672
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 103
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 68
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 60
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 123
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19672
Składniki
Surową parówkę kroimy w krążki i do każdego kawałka wbijamy surowy makaron przeciągając parówkę na środek. W dużym garnku zagotowujemy wodę z solą i olejem, gdy zacznie wrzeć wrzucamy delikatnie makaron z parówką i doprowadzamy do wrzenia, gotujemy 2 minuty, zdejmujemy z ognia, przykrywamy i pozostawiamy na 10 – 15 minut aż makaron zmięknie. Podajemy z ulubionym sosem np. Słodko-kwaśnym.