Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne małe co nieco na deser
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Składniki
Migdały sparzyć obrac ze skórki część pokroić na połowy.Orzechy wyłuskać wysypać na blachę prazć5 min w gorącym piekarniku wysypać na ściereczkę otrzeć skórkę
Czekoladę połamać na kawałki stopić na parze. Jedną połowę czekolady wymieszać z migdałami drugą z orzechami nałożyć do foremek odstawić do wystygniecia