Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 473
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 906
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 207
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 473
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 906
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 207
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem potem dodawać po jednym jaju, ubijać. Mąkę zmieszać z proszkiem do pieczenia. Wsypać, dodać ocet. Potem do miksującego się ciasta dolewać po trochu mleko. Piekarnik 180stopni na 55min. Na wierzch można polać gotową polewę czekoladową, a ciasto podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao i wlewać do formy na przemian - wtedy wyjdzie dwukolorowa.