Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i proste w przygotowaniu ciasto marchewkowe.:) Przepis na blaszkę o wymiarach 25 na 35 cm.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Składniki
Wymieszaj w misce startą marchewkę,cukier,jajka,olej i mus z banana lub jabłka.
W drugiej misce wymieszaj suche składniki. Mokre składniki wymieszaj dokładnie z suchymi składnikami.
Gotowe ciasto przelej do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Nastaw piekarnik na 175 stopni góra dół,bez termoobiegu. Piecz ciasto 30-40 minut.
Na wierzch ostudzonego,upieczonego ciasta możesz wyłożyć mascarpone lub ricotte. SMACZNEGO!!!:):):)