Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto bez pieczenia, inna wersja kaszy manny :)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
ugotuj kasze manne z mlekiem (ciagle mieszajac bo kasza lubi sie przypalac). ostudz
margaryne zmiksuj z cukrem pudrem i żółtkami.
połacz obie masy dodajac manne do margaryny po 1 łyżce
blaszke o wymiarach 30x25 cm wyłóż biszkoptami i wylej na nie masę z kaszy manny (ciemna potem jasna). NA WIERZCH WYŁÓZ DELICJE "CZEKOLADA W DÓŁ". odłóż na 20 minut do lodówki
brzoskwinie oddziel od soku i zmiksuj na gladka mase, sok polacz z zelatyna rozpuszczona w 3/4 szkl wody. polacz wszystko razem i wstaw do schlodzenia.
na mase z kaszy wylej powstała z brzoskwin galaretke i schłódz w lodówce.
SMACZNEGO!