Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na truskawki w pełni, więc trzeba korzystać i smakować w pysznym cieście
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem/słodzikiem na puszysto.
Dodajemy do tego olej i porcjami mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.
Do formy wyłożonej papierem do pieczenia wlewamy masę i wciskamy truskawki. Pieczemy 60 min w 180 stopniach.
Po wyjęciu i przestudzeniu posypujemy cukrem pudrem.