Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, zdrowe, smaczne, niesłodkie:)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 46
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 46
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
Wszystkie składniki ze sobą wymieszać i ugniatać ciasto. W pozycji "całe jajka" wpisałam 1-2 sztuki, ponieważ w czasie ugniatania ciasta może się okazać, że jest zbyt suche i się nie klei. Wtedy dodajemy drugie jajo i wszystko gra:)
Ciasto wałkujemy i szklaneczką wycinamy kółka. Pieczemy aż nabiorą złotego koloru.