Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest nietrudne w robieniu,smaczne
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 686
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 94
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 686
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 94
Składniki
posiekaj make z maslem+jajko,żółtko smietane,sol , proszek do pieczenia-szybko zagniesc ciasto.schłodzic kapuste pokroic ,dodac do usmazonych przed tym pieczarek lub innych dodatkow z cebula,dusic 30min.ostudzic,wymieszac z jajkiem. ciasto rozwalkowac na gubosc ok.6mm wylozyc farsz.zlepic brzegi.pierog wylozyc na natluszczonej blasze.posmarowac jajkiem.piec ok.40min.temp.200st na zloty kolor