Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sorbet z cytryną"
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11689
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 87
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8187
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155177
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1130
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11689
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 87
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8187
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155177
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1130
Składniki
Do wysokiego naczynia włóż gruszki, wlej kompot oraz sok z cytryny. Wsyp cukier oraz cynamon. Zmiksuj na gładkie purée.
Przełóż do płaskiego pojemnika i wstaw do zamrażarki na dwie godziny. Co pół godziny zamieszaj marznącą masę.
Sorbet podaj w pucharkach udekorowany plasterkami cytryny i miętą.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Tabaczyk z Barwina</strong>
<strong>Porcje 2. 10 min. Cena 0,30 zł. Kalorie 180.</strong>Źródło: Bella Relaks