Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tęczowy deser"
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11514
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 67
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7903
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155055
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1100
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11514
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 67
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7903
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155055
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1100
Składniki
Wymieszaj mleko z kefirem, podziel na 6 porcji. Do każdej dodaj 5 g żelatyny, podgrzej. Jedną porcję rozlej do 6 szklanek.
Rozpuść oddzielnie galaretki w szklance wrzątku. Na stężoną białą masę wylej galaretkę i tak na przemian, do wyczerpania składników. Udekoruj ubitą z cukrem śmietaną.
Porcje 6 85 min Cena 2,10 zł Kalorie 380 kcal
Katarzyna Cukier z DomasznaŹródło: Takie jest życie