Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TEN PRZEPIS WYMAGA DUZEJ STARANNOSCI ORAZ CIERPLIWOSCI...TAKZE POWODZENIA...!
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 451
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 523
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 816
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 451
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 523
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 816
Składniki
MIOD WRAZ Z RUMEM WYMIESZAC. BISZKOPTOWE BLATY NASACZYC MIESZANKA MIODU Z RUMEM.UGOTOWAC BUDYN.MARGARYNE UTRZEC Z CUKREM,DODAC OSTUDZONY BUDYN.WSZYSTKO ZMIKSOWAC.BISZKOPT PRZELOZYC KREMEM,WSTAWIC DO LODOWKI NA 2h. CZEKOLADE POLAMAC,ROZPUSCIC W KAPIELI WODNEJ,PRZESTUDZIC.ZASTYGAJACA CZEKOLADA POSMAROWAC TORT...! MOZNA TAZE DODAC WISNIE DO KREMU MIESZAJAC KOPYSTKA ORAZ UDEKOROWAC NIMI TORT.