Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 908
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 908
Składniki
Ananasa osączyć na rondelku ,osuszyć papierowym ręcznikiem. Do miski z mlekiem dodać cukier wanilinowy ,cukier , jajko i mąkę-dokładnie wymieszać. Zanurzyć ananasa w cieście i smażyć na oleju. Syrop zagrzać , w szklance rozrobić mąkę ziemniaczaną z wodą i dokładnie wymieszać z syropem. Polewać nim usmażone plastry ananasa.