Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy ananas na przyjęcie urodzinowe naszej pociechy.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11061
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6341
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13314
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5078
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11061
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6341
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13314
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5078
Składniki
Wykonanie: Ścinamy wierzch ananasa wydrążamy a sok wlewamy do wcześnie pokrojonych na drobno owoców. Wraz z miąższem ananasa doprawiamy cukrem waniliowym i sokiem z cytryny do smaku Ozdabiamy owocami w całości.