Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 137
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1837
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14528
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19591
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 137
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1837
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14528
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19591
Składniki
Piekarnik rozgrzac do tem 220stC. Blache nasmarowac tluszczem i skropic woda. Ciasto rozwalkowacna posypanej maka stolnicy anastepnie wyciac z niego kolka . wielkosci krazkow ananasa. Przelozone na blache krazki posmarowac dzemem inalozyc ananasa i posypac cukrem.
Piec okolo 10min.Nasepnie nalozyc na srodek mascapone i piec az ser sie roztopi. Upieczone ananaski udekorowac malina.
Nie podaje konkretnych proporcji poniewaz, do przyrzadzenia uzylam "resztek" ciasta francuskiego, ktore zostaly mi po upieczeniu tarty z pomidorkami