Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie wafelki z kremem z masła orzechowego
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 37
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 38
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2725
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 148
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 117
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 37
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 38
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2725
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 148
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 117
Składniki
Do miski przełożyć schłodzony serek mascarpone, dodać cukier puder I zmiksować na gładki krem. Dodać masło orzechowe I zmiksować do połączenia składników. Przełożyć wafle. Andruta owinąć w folię spożywczą, docisnąć czymś ciężkim i włożyć na godzinę do lodówki.