Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie wafelki z kremem z masła orzechowego
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1580
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 697
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 685
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 281
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1580
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 697
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 685
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 281
Składniki
Do miski przełożyć schłodzony serek mascarpone, dodać cukier puder I zmiksować na gładki krem. Dodać masło orzechowe I zmiksować do połączenia składników. Przełożyć wafle. Andruta owinąć w folię spożywczą, docisnąć czymś ciężkim i włożyć na godzinę do lodówki.