Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1435
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5953
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18756
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1435
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5953
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18756
Składniki
Margarynę,cukier,mleko,kakao należy roztopić.Dodać do tego rodzynki i zmielone orzechy dokładnie wymieszać. Przestudzić dodać mleko w proszku,wymieszać. Skruszyć dwa wafle i dołożyć do masy.Wymieszać dokładnie.
Tak przygotowaną masę od razu wyłożyć na jeden wafel,wyrównać i przykryć drugim waflem. Docisnąć czymś ciężkim i wstawić do lodówki na około 2 godziny.
Po tym czasie kroić na dowolne kawałki.