Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 109
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 580
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 367
Przepis dnia
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świąteczny...
Odsłon: 1964
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 109
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 580
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 367
Przepis dnia
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świąteczny...
Odsłon: 1964
Składniki
Margarynę,cukier,mleko,kakao należy roztopić.Dodać do tego rodzynki i zmielone orzechy dokładnie wymieszać. Przestudzić dodać mleko w proszku,wymieszać. Skruszyć dwa wafle i dołożyć do masy.Wymieszać dokładnie.
Tak przygotowaną masę od razu wyłożyć na jeden wafel,wyrównać i przykryć drugim waflem. Docisnąć czymś ciężkim i wstawić do lodówki na około 2 godziny.
Po tym czasie kroić na dowolne kawałki.