Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały, wykwintny deserek- w roli głównej awokado.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 134
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1164
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 464
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 134
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1164
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 464
Składniki
Wykonanie: Awokado przekroić na pół , wypestkować i wydrążyć miąższ. Serek Brie i twarożek wymieszać z solą ,pieprzem i gałką muszkatołową. Miąższ awokado drobno posiekać i skropić sokiem z cytryny. Dodać potłuczone orzechy śmietanę i wymieszać z resztą składników. Taką masę napełnić połówki awokado .Podobnym nadzieniem faszerujemy ogórki świeże sałatkowe.