Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie babeczki zawsze kupowałam w cukierni ale od pewnego czasu robię je w domu. Są bardzo proste :)
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2398
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1221
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2298
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2398
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1221
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2298
Składniki
1. Ciasto w foremkach nakłuć i piec ok 15 minut w 170 stopniach. Wystudzić. 2. Na spód upieczonych babeczek wyłożyć łyżeczkę ulubionego dżemu. 3. Krem karpatkowy rozrobić z mlekiem według przepisu na opakowaniu. 4.Przełożyć do rękawa cukierniczego i nałożyć na ostudzone babeczki. Można zrobić to zwykłą łyżką. 5. Udekorować według upodobań. U mnie rodzynkami i wiórkami czekoladowymi. Smacznego :)