Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
German turtle cupcake to babeczki nadziane kokosem i udekorowane serowo kakaowym frostingiem.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2299
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4391
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1320
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2299
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4391
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1320
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 301
Składniki
Mąkę, cukier puder, proszek do pieczenia i kakao umieść w misce. W rondlu rozpuść czekoladę i masło. Następnie do ciepłej masy dodaj mleko i jajko. Delikatnie wymieszaj. Połącz suche składniki z mokrymi i miksuj na wolnych obrotach do połączenia składników na gładką masę. Przełóż ciasto do formy na babeczki wyłożonej papilotkami i piecz w piekarniku nagrzanym do 170 stopni przez około 20-25 min. Przygotuj kokosowe nadzienie. Rozpuść w rondlu czekoladę ze śmietanką. Dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj. Odstaw do wystygnięcia. Przygotuj serowo kakaowy frosting. Dodaj wszystkie skadniki do wysokiego naczynia i ubij. Kokosowe nadzienie wykładamy na środek czekoladowych cupcake’ów. Następnie kakaowo serowy frosting nakładamy do rękawu cukierniczego i dekorujemy babeczki. Wierzch posypujemy startą czekoladą.