Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygotowaniu, zachwycą smakiem i zapachem. Są miękkie i delikatne, pyszne.
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1400
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 336
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1400
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 336
Składniki
W jednej misce mieszamy składniki mokre, w drugiej suche. Następnie łączymy i krótko mieszamy.
Ciasto przekładamy do formy na muffinki – 1 łyżkę ciasta, 1 łyżeczkę kremu czekoladowego, znów 1 łyżkę ciasta, Ciasto powinni sięgać do 3/4 jej wysokości formy na babeczki.
Pieczemy ok 20 min w 200 stopniach.
Moje dzieci, przed pieczeniem, ozdobiły babeczki ozdobami cukrowymi – ten etap można pominąć.