Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygotowaniu, zachwycą smakiem i zapachem. Są miękkie i delikatne, pyszne.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 954
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 954
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
W jednej misce mieszamy składniki mokre, w drugiej suche. Następnie łączymy i krótko mieszamy.
Ciasto przekładamy do formy na muffinki – 1 łyżkę ciasta, 1 łyżeczkę kremu czekoladowego, znów 1 łyżkę ciasta, Ciasto powinni sięgać do 3/4 jej wysokości formy na babeczki.
Pieczemy ok 20 min w 200 stopniach.
Moje dzieci, przed pieczeniem, ozdobiły babeczki ozdobami cukrowymi – ten etap można pominąć.