Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygotowaniu, zachwycą smakiem i zapachem. Są miękkie i delikatne, pyszne.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8613
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1835
Polecam.
Odsłon: 532
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8613
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1835
Polecam.
Odsłon: 532
Składniki
W jednej misce mieszamy składniki mokre, w drugiej suche. Następnie łączymy i krótko mieszamy.
Ciasto przekładamy do formy na muffinki – 1 łyżkę ciasta, 1 łyżeczkę kremu czekoladowego, znów 1 łyżkę ciasta, Ciasto powinni sięgać do 3/4 jej wysokości formy na babeczki.
Pieczemy ok 20 min w 200 stopniach.
Moje dzieci, przed pieczeniem, ozdobiły babeczki ozdobami cukrowymi – ten etap można pominąć.