Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe, proste i szybkie.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 94
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 94
Składniki
W misce mieszamy suche składniki. Dolewamy mokre i dokładnie mieszamy łyżką do połączenia się składników. Śliwki przekrawamy poprzecznie na pół i wyjmujemy pestki.
Gotową masę nakładamy gałkownicą do blaszki muffinkowej wyłożonej papilotkami. W środek wciskamy połówkę śliwki, boki posypujemy czekoladą. Pieczemy w 180 C przez około 25 - 30 minut.