Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe, proste i szybkie.
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 125
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 703
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 125
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 703
Składniki
W misce mieszamy suche składniki. Dolewamy mokre i dokładnie mieszamy łyżką do połączenia się składników. Śliwki przekrawamy poprzecznie na pół i wyjmujemy pestki.
Gotową masę nakładamy gałkownicą do blaszki muffinkowej wyłożonej papilotkami. W środek wciskamy połówkę śliwki, boki posypujemy czekoladą. Pieczemy w 180 C przez około 25 - 30 minut.