Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki migdałowe z brzoskwinią"
Usmażony kotlet jagnięcy podany z kaszą jaglaną i ostrym sosem z papryczek ch...
Odsłon: 26
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 123
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 59
Usmażony kotlet jagnięcy podany z kaszą jaglaną i ostrym sosem z papryczek ch...
Odsłon: 26
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 123
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 59
Składniki
Wyjmij z syropu brzoskwinie, pokrój w paski i osusz ręcznikiem papierowym. Ubij białka na sztywną pianę. Dodaj migdały, cukier puder, mąkę i rozpuszczone masło. Delikatnie mieszaj, aż dokładnie się połączą.
Przełóż ciasto do papierowych papilotek lub wyłożonych papierem do pieczenia foremek (powinno wyjść 12 babeczek). Na wierzchu ułóż owoce.
Piecz babeczki 25-30 minut w temp. 200 st. C, aż będą złociste i wyrośnięte. Wyjmuj z papilotek po 5 minutach.Źródło: Olivia
Przepisy Desery
Desery
Bezowy deserek ze śmietaną i galaretką.
Desery
Drożdżowa baba wielkanocna z nutą pomarańczy
Desery
Wielkanocna tarta czekoladowo ciasteczkowa
Desery
Sernik czekoladowy z masłem orzechowym
Bezowy deserek ze śmietaną i galaretką.
Masz ochotę na smaczny deserek to polecam ten oto bezowy deser ze śmietaną i...
Odsłon: 74
Drożdżowa baba wielkanocna z nutą pomarańczy
Wielkanocna baba drożdżowa w smaku wyjątkowa, bo z sokiem z pomarańczy i świe...
Odsłon: 184