Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki migdałowe z brzoskwinią"
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 141
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 136
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 200
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 264
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 141
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 136
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 200
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 264
Składniki
Wyjmij z syropu brzoskwinie, pokrój w paski i osusz ręcznikiem papierowym. Ubij białka na sztywną pianę. Dodaj migdały, cukier puder, mąkę i rozpuszczone masło. Delikatnie mieszaj, aż dokładnie się połączą.
Przełóż ciasto do papierowych papilotek lub wyłożonych papierem do pieczenia foremek (powinno wyjść 12 babeczek). Na wierzchu ułóż owoce.
Piecz babeczki 25-30 minut w temp. 200 st. C, aż będą złociste i wyrośnięte. Wyjmuj z papilotek po 5 minutach.Źródło: Olivia