Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musisz koniecznie zrobić ten przepis :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10567
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 260
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10567
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 260
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Formę na muffiny wyłożyć 12 papilotkami.
Do miski dodać jajka, które ubijamy z cukrem. Następnie dodajemy olej, mleko, dalej miksując.
Do drugiej miski przesiać mąkę razem z proszkiem do pieczenia, dodać cukier i dokładnie wymieszać.
Delikatnie połączyć składniki z dwóch misek, dodać borówki i delikatnie wymieszać.
Nałożyć równe porcje ciasta do papilotek i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec przez 25 minut do tzw. Suchego patyczka