Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej cebuli oraz pysznego sosu czosnkowego z dodatkiem koperku.
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 12
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2108
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 184
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1156
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1195
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 12
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2108
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 184
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1156
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1195
Składniki
Kapustę drobno pokrój lub poszatkuj, posyp solą i odstaw na godzinę. Następnie odciśnij, dodaj pokrojone w kostkę ogórki kiszone i gruntowe oraz czerwoną cebulę.
Wszystko razem wymieszaj dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, jogurt, koperek, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Idealna surówka nie tylko do drugiego dania.