Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto powiedział, że pyszne babeczki czekoladowe muszą wymagać skomplikowanych przygotowań? Ten prosty przepis pokaże Ci, jak zrobić wilgotne i aromatyczne muffinki z kawałkami czekolady, używając jedynie miski i łyżki. Idealne na szybki deser lub drugie śniadanie!
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 132
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 71
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 30
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 9
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7817
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 132
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 71
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 30
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 9
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7817
Składniki
Czekoladę posiekaj bardzo drobno.
Następnie do jednej miski wlej mleko, olej, wbij jajka, a następnie zmiksuj całość energicznie trzepaczką.
Do drugiej miski wsyp przesianą mąkę, obydwa cukry i proszek do pieczenia. Do suchych składników wlej mokre i całość krótko połącz trzepaczką aż do połączenia składników. Dodaj posiekaną czekoladę. Wymieszaj szpatułką delikatnie.
Teraz przygotuj papilotki do babeczek. Wypełnij je do ¾. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni Celsjusza i piecz przez 20 minut.