Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki z kremem i agrestem"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Ciasto rozwałkuj. Formy do muffinek posmaruj masłem. Migdały posiekaj, posyp nimi warstwę masła, wyłóż je ciastem. Piecz przez 15 minut w temp. 180°C.
Masło utrzyj. Ugotuj budyń. Połącz go z masłem i cukrem. Na babeczki nałóż krem. Owoce zagotuj w syropie, układaj na kremie.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień