Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Składniki
jajka z cukrem ubic, nie przerywajac dodać mąkę z łyżeczką proszku do pieczenia na koniec dodać sok z cytryny,wysmarowac forme do babki tluszczem i przesypac odrobina bulki tartej,wlac ciasto i wstawic do piekarnika nagrzanego na ok 180 stopni,po okolo 40 min powinna byc gotowa (zarumieniona) .Gdy wystygnie mozna polac lukrem wg uznania lub posypać cukrem pudrem,smacznego