Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek....
Odsłon: 66
Właściwa nazwa to Boeuf Stroganow;) Prefereuję lżejszą wersję bez mąki i lakt...
Odsłon: 82
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek....
Odsłon: 66
Właściwa nazwa to Boeuf Stroganow;) Prefereuję lżejszą wersję bez mąki i lakt...
Odsłon: 82
Składniki
jajka z cukrem ubic, nie przerywajac dodać mąkę z łyżeczką proszku do pieczenia na koniec dodać sok z cytryny,wysmarowac forme do babki tluszczem i przesypac odrobina bulki tartej,wlac ciasto i wstawic do piekarnika nagrzanego na ok 180 stopni,po okolo 40 min powinna byc gotowa (zarumieniona) .Gdy wystygnie mozna polac lukrem wg uznania lub posypać cukrem pudrem,smacznego