Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do wykonania , smaczna i aromatyczna.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 468
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666424
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 182
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 831
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5882
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 468
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666424
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 182
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 831
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5882
Składniki
Jajka wybić i ubić z cukrem na puszysto. Mąki wy mieszać z proszkiem do pieczenia. Dodając do masy jajecznej mąki oraz olej porcjami, ucierać do wyczerpania składników.
Foremkę keksówkę 30 x 12 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Wlać 3/4 przygotowanego ciasta. Do pozostałej części dodać kakao wymieszać i wlać przez środek.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić ciasto i piec 50 minut lub do suchego patyczka. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem, pokroić na porcje.