Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka marmurkowa Skladniki 250 g maki 100 g masla 120 g cukru pudru Olejek migdalowy Wanilia 2 jajka Polowa paczki proszku spulchniajacego 125 ml kwasnego mleka 20 g kakao Sposob przygotowania Ciasto przygotowujemy, tak jak w przypadku babki piaskowej. Po utarciu ciasta przekladamy 2/3 do wysmarowanej i obsypanej formy, a reszte ciasta mieszamy z kakao. Ukladamy ja na wierzchu jasnej czesci ciasta. Pieczemy przez 30-40 min
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
Składniki
Babka marmurkowa Skladniki 250 g maki 100 g masla 120 g cukru pudru Olejek migdalowy Wanilia 2 jajka Polowa paczki proszku spulchniajacego 125 ml kwasnego mleka 20 g kakao Sposob przygotowania Ciasto przygotowujemy, tak jak w przypadku babki piaskowej. Po utarciu ciasta przekladamy 2/3 do wysmarowanej i obsypanej formy, a reszte ciasta mieszamy z kakao. Ukladamy ja na wierzchu jasnej czesci ciasta. Pieczemy przez 30-40 min