Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna lekko wilgotna babka maślana idealna na święta .
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 85
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 294
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 803
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 22815
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 85
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 294
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 803
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 22815
Składniki
Miękkie masło utrzyj na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym , cały czas ucierając dodaj po jednym jajku , utrzyj na puszystą masę . Dodaj przesiane mąki z proszkiem do pieczenia , dokładnie wymieszaj . Silikonową formę na babkę posmaruj cienko olejem i wylej ciasto . Piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.