Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8128
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 403
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8128
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 403
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem i margaryną,wmieszać proszek do pieczenia.Dodać mąkę,olejek ,mleko .Z białek ubić pianę,wmieszać do masy.
Piec w dowolnej foremce ok 45 min,piekarnik 180 stopni.
wystudzone ciasto wyjąć ,posypać cukrem lub polukrować.