Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 65
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4313
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2590
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 65
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4313
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2590
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem i margaryną,wmieszać proszek do pieczenia.Dodać mąkę,olejek ,mleko .Z białek ubić pianę,wmieszać do masy.
Piec w dowolnej foremce ok 45 min,piekarnik 180 stopni.
wystudzone ciasto wyjąć ,posypać cukrem lub polukrować.