Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2625
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 865
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2625
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 865
Składniki
Żółtka oddzielić od białek dodać szczyptę soli ubić.Pod koniec ubijania dodać cukier i cukier waniliowy,kolejno po jednym żółtku,wodę olej,ocet,mąkę proszek do pieczenia.Dokładnie wymieszać.
Podzielić na 2 części do jednej dodać kakao-wymieszać.
Tortownicę wysmarować i posypać tartą bułką.Na środek tortownicy wlewać po 2 łyżki ciasta ciągle w to samo miejsce zaczynając od białego.
Piec w temperaturze 180 stopni około 50 minut.ostudzić posypać cukrem pudrem.SMACZNEGO!