Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawy smak,super do mleka albo kakao jak kto lubi.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117935
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8340
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3101
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2053
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1511
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117935
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8340
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3101
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2053
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1511
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem,dodać żółtka,mąkę z proszkiem do pieczenia,oliwę i ubitą pianę z białek.
Ciasto podzielić na 4 części i do jednej dodać budyń do drugiej kisiel do trzeciej kakao a do czwartej mak lub wiórka. Ciasto układać na przemian w wąskiej foremce. Przed włożeniem do piekarnika surowe ciasto przekroić nożem wzdłuż blaszki. Piec ok 60 min