Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysta babka o maślanej i piaskowej konsystencji, prosta i pyszna babka na świąteczny stół
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5391
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1746
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5287
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1795
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5391
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1746
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5287
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1795
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym , dodaj aromat i rozpuszczone wystudzone masło . Mąki przesiej z proszkiem i budyniem dosyp do ciasta .
Formę na babkę posmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą . Babkę piecz około 40 minut lub do suchego patyczka w 180 st. Składniki na lukier połącz ze sobą i polej wystudzoną babkę , posyp płatkami migdałowymi .