Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu babka z dodatkiem kawałków czekolady. Przepis tak prosty że babka wyjdzie nawet początkującej gospodyni. Polecam
mikser, foremka na babkę, papier do pieczenia, łyżka lub łopatka silikonowa,
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 463
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3669
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 463
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3669
Składniki
Czekoladę mleczną i deserową posiekać nożem na małe kawałki. W jednej misce wymieszać suche składniki , a w drugiej misce mokre. Następnie połączyć składniki suche z mokrymi i wymieszać. Dodać posiekane kawałki czekolady. Ciasto wyłożyć do foremki na babkę wyłożonej papierem do pieczenia. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 35 - 40 minut. Po upieczeniu i wystudzeniu ciasto można oprószyć cukrem pudrem. Smacznego
Połączenie suchych i mokrych składników.
Babka gotowa do podania.