Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotna babka z dodatkiem banana , jabłka i orzechów.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 48
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 298
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 48
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 298
Składniki
Jajka mieszam z cukrem mikserem ok. 5 minut. Dodaję wodę i olej. Następnie wsypuję proszek do pieczena z mąką. Mieszam 5 minut.
3/4 ciasta wylewam na małą blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Na ciasto rozkładam pokrojone w plasterki jabłko i banana. Resztę ciasta mieszam z kakao , wylewam na wierzch i posypuję orzechami.
Piekę 40 minut w tem. 170 stopni. Pozostawiam do ostygnięcia i posypuję cukrem pudrem.