Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotna babka z dodatkiem banana , jabłka i orzechów.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 85
Dziś do pracy.
Odsłon: 111
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 85
Dziś do pracy.
Odsłon: 111
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Jajka mieszam z cukrem mikserem ok. 5 minut. Dodaję wodę i olej. Następnie wsypuję proszek do pieczena z mąką. Mieszam 5 minut.
3/4 ciasta wylewam na małą blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Na ciasto rozkładam pokrojone w plasterki jabłko i banana. Resztę ciasta mieszam z kakao , wylewam na wierzch i posypuję orzechami.
Piekę 40 minut w tem. 170 stopni. Pozostawiam do ostygnięcia i posypuję cukrem pudrem.