Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności do dobrej herbatki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7875
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7875
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Wykonanie: Żółtka utrzeć z cukrem na pulchną masę i połączyć bardzo delikatnie ze sztywno ubitą pianą z białek.
Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia i bakalie (wcześniej oprószone mąką) Wlać rozpuszczoną i ostudzoną margarynę, wymieszać łyżką.
Przelać do przygotowanej foremki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec około 35 minut.