Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności do dobrej herbatki.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 343
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3787
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 343
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3787
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Wykonanie: Żółtka utrzeć z cukrem na pulchną masę i połączyć bardzo delikatnie ze sztywno ubitą pianą z białek.
Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia i bakalie (wcześniej oprószone mąką) Wlać rozpuszczoną i ostudzoną margarynę, wymieszać łyżką.
Przelać do przygotowanej foremki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec około 35 minut.