Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowa pycha z bakaliami.Można przygotować i nawet parę dni przechowywać w lodówce.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 587
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2308
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 587
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2308
Składniki
Masło, cukier , mleko i kakao umieszczam w garnku i podgrzewam do całkowitego rozpuszczenia.Zdejmuję z ognia , dodaję mleko w proszku i dokładnie mieszam. Na koniec dodaję bakalie i jeszcze raz mieszam.
Blachę, najlepiej keksówkę wykładam papierem do pieczenia. Przekładam masę na blachę i dociskam. Umieszczam w lodówce najlepiej na całą noc. Masa powinna dobrze się schłodzić.
Wyjmuję i kroję w plastry.