Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Bakłażan i pomidorki marynowane z grilla"
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5733
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 132
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 670
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5733
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 132
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 670
Składniki
Bakłażany pokrój w plasterki. Posól je i odłóż, aby puściły sok. Opłucz i osusz. Pomidory pokrój w plasterki. Czosnek posiekaj, połącz z oliwą i przyprawami. Warzywa polej marynatą.
Przyprawione warzywa marynuj godzinę. Potem ułóż na rozgrzanym ruszcie. Piecz na rumiano z obu stron. Zdejmij z grilla. Udekoruj bazylią. Podawaj do mięs albo z bagietką.Źródło: Naj