Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Bakłażan i pomidorki marynowane z grilla"
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 107
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 245
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 89
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 107
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 245
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 89
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Składniki
Bakłażany pokrój w plasterki. Posól je i odłóż, aby puściły sok. Opłucz i osusz. Pomidory pokrój w plasterki. Czosnek posiekaj, połącz z oliwą i przyprawami. Warzywa polej marynatą.
Przyprawione warzywa marynuj godzinę. Potem ułóż na rozgrzanym ruszcie. Piecz na rumiano z obu stron. Zdejmij z grilla. Udekoruj bazylią. Podawaj do mięs albo z bagietką.Źródło: Naj