Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe muffinki bez cukru! W sam raz na przyjęcie:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180°C. Dojrzałe banany rozgnieć w misce, dodaj stopione masło, jajka i kefir.
W oddzielnej misce przesiej mąkę, dodaj proszek do pieczenia i sól, wymieszaj a następnie dodaj do bananowej masy.
Dodaj 5 łyżeczek stewii Natusweet w kryształkach 10:1, posiekane orzechy i czekoladę.
Ciasto przelej do wysmarowanych tłuszczem foremek na muffiny lub do specjalnych papierowych pojemniczków.
Piecz w piekarniku przez około 25 minut.