Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe muffinki bez cukru! W sam raz na przyjęcie:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 423
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1981
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3955
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3859
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 423
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1981
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3955
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3859
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180°C. Dojrzałe banany rozgnieć w misce, dodaj stopione masło, jajka i kefir.
W oddzielnej misce przesiej mąkę, dodaj proszek do pieczenia i sól, wymieszaj a następnie dodaj do bananowej masy.
Dodaj 5 łyżeczek stewii Natusweet w kryształkach 10:1, posiekane orzechy i czekoladę.
Ciasto przelej do wysmarowanych tłuszczem foremek na muffiny lub do specjalnych papierowych pojemniczków.
Piecz w piekarniku przez około 25 minut.