Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe muffinki bez cukru! W sam raz na przyjęcie:)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180°C. Dojrzałe banany rozgnieć w misce, dodaj stopione masło, jajka i kefir.
W oddzielnej misce przesiej mąkę, dodaj proszek do pieczenia i sól, wymieszaj a następnie dodaj do bananowej masy.
Dodaj 5 łyżeczek stewii Natusweet w kryształkach 10:1, posiekane orzechy i czekoladę.
Ciasto przelej do wysmarowanych tłuszczem foremek na muffiny lub do specjalnych papierowych pojemniczków.
Piecz w piekarniku przez około 25 minut.