Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe muffinki bez cukru! W sam raz na przyjęcie:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180°C. Dojrzałe banany rozgnieć w misce, dodaj stopione masło, jajka i kefir.
W oddzielnej misce przesiej mąkę, dodaj proszek do pieczenia i sól, wymieszaj a następnie dodaj do bananowej masy.
Dodaj 5 łyżeczek stewii Natusweet w kryształkach 10:1, posiekane orzechy i czekoladę.
Ciasto przelej do wysmarowanych tłuszczem foremek na muffiny lub do specjalnych papierowych pojemniczków.
Piecz w piekarniku przez około 25 minut.