Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 363
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1274
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 363
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1274
Składniki
Banany wkładamy na około 2 godziny do lodówki.
Rozmrożony płat ciasta kroimy na 2 części.
Na obrane banany nakładamy po 2-3 kostki czekolady. Następnie zawijamy je w ciasto francuskie i formujemy kształt cukierka.
Pieczemy w piekarniku w temp 200 stopni do zrumienienia ciasta (20-30 minut)