Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 393
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 393
Składniki
Wykonanie: Banany rozkroić wzdłuż i wydrążyć miąższ. Następnie rozgnieść widelcem razem z borówką. Owoce wymieszać ze śmietaną, potłuczonymi orzechami (kilka zostawić do dekoracji) i cukrem waniliowym. Łupiny bananów napełnić farszem owocowym i posypać orzechami.