Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Baranek jest pyszny i szybki w zrobieniu.Zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji na wiecej inspiracji!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7780
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2920
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 574
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7780
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2920
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 574
Składniki
Piekarnik zalaczamy na 180 stopni góra/dól .Miekkie maslo ubijamy z cukrem na puszysta mase.
Stopniowo dodajemy jajka i ubijamy dalej
Dodajemy przesiana make z proszkiem do pieczenia i sok z cytryny.Za pomoca drewnianej lyzki wszystko mieszamy do polaczenia skladników.
Do wysmarowanych maslem i opruszonych bulka tarta form wlewamy ciasto,jednak nie po brzegi,bo wiadomo ciasto nam urosnie.
Pieczemy przez ok.40-45 min.Zostawiamy do ostygniecia,wyjmujemy z formy i posypujemy cukrem pudrem.SMACZNEGO!