Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowe z masłem orzechowym, owocami suszonymi i miodem. Z płatkami owsianymi i wiórkami kokosowymi. Z orzechami i olejem kokosowym. Bez pieczenia. Wystarczy tylko rozpuścić czekoladę i wszystko połączyć ze sobą. Schłodzić i gotowe. Nie można im się oprzeć.
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 622
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 9474
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 622
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 9474
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 81
Składniki
Przepis: W rondelku rozpuść masło orzechowe i olej kokosowy. Zdejmij z ognia, dodaj kawałki czekolady i wymieszaj, poczekaj aż wszystko się rozpuści. Do masy orzechowej dodaj płatki owsiane, wiórki kokosowe, posiekane bakalie i sól. Całość wymieszaj i przenieś do foremki o wymiarach 20 x 20 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut. Następnie wyjmij, pokrój na dowolne kształty i podawaj.