Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowe z masłem orzechowym, owocami suszonymi i miodem. Z płatkami owsianymi i wiórkami kokosowymi. Z orzechami i olejem kokosowym. Bez pieczenia. Wystarczy tylko rozpuścić czekoladę i wszystko połączyć ze sobą. Schłodzić i gotowe. Nie można im się oprzeć.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1601
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3030
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1109
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1893
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1601
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3030
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1109
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1893
Składniki
Przepis: W rondelku rozpuść masło orzechowe i olej kokosowy. Zdejmij z ognia, dodaj kawałki czekolady i wymieszaj, poczekaj aż wszystko się rozpuści. Do masy orzechowej dodaj płatki owsiane, wiórki kokosowe, posiekane bakalie i sól. Całość wymieszaj i przenieś do foremki o wymiarach 20 x 20 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut. Następnie wyjmij, pokrój na dowolne kształty i podawaj.