Do góry

Desery Przepis na:

Bezglutenowa kruszonka

Bezglutenowa kruszonka

Autor:

Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 1033

Dodano:

Odsłon: 3331

Kruszonka w smaku w cale nie przypomina bezglutenowej.

Składniki

  • 50 g masła
  • 40 g cukru pudru
  • 90 g mąki bezglutenowej
> 6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Masło roztopić w garnku, dodać cukier i mąkę. Mieszać na małym ogniu do momentu połączenia się składników. Letnią kruszonkę wyłożyć na ciasto.

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń