Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Biszkopciki z patelni"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 261
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1087
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 261
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1087
Składniki
Sposób przygotowania: 1.Truskawki płuczę, usuwam szypułki. Kilka kroję w plasterki, a resztę miksuję. Mus przekładam do garnka. Dodaję cukier żelujący. Gotuję dżem wg przepisu na opakowaniu cukru.
Żółtka ucieram z cukrem. Białka ubijam, łączę z żółtkami. Do masy przesiewam mąkę z proszkiem, mieszam.
Rozgrzewam patelnię z teflonu. Nakładam porcje ciasta, smażę biszkopty. Podaję z dżemem i truskawkami.
<strong>Przepis nadesłała pani Wanda Niezgoda z Inowrocławia</strong>Źródło: Tina