Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Biszkopciki z patelni"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Sposób przygotowania: 1.Truskawki płuczę, usuwam szypułki. Kilka kroję w plasterki, a resztę miksuję. Mus przekładam do garnka. Dodaję cukier żelujący. Gotuję dżem wg przepisu na opakowaniu cukru.
Żółtka ucieram z cukrem. Białka ubijam, łączę z żółtkami. Do masy przesiewam mąkę z proszkiem, mieszam.
Rozgrzewam patelnię z teflonu. Nakładam porcje ciasta, smażę biszkopty. Podaję z dżemem i truskawkami.
<strong>Przepis nadesłała pani Wanda Niezgoda z Inowrocławia</strong>Źródło: Tina