Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt prosty,który zawsze wychodzi,nigdy nie opada.Można posypać cukrem pudrem ,lub przełożyć masą według uznania.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Jajka rozdzielić,białka ubić z połową cukru,żółtka z drugą połową cukru i z wodą ubić. Dodać pozostałe składniki i wymieszać.Przełożyć ciasto do dużej blaszki i piec około 40 min . A jeśli ktoś bardzo leniwy,to można wymieszać wszystkie składniki na razem i też wyjdzie Zyczę smacznego