Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieciom zachciało się ciasta z kremem więc szybko wymyśliłam,wyszło bardzo smaczne
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 859
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4123
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 859
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4123
Składniki
Ciasto wykonanie :Jajka z cukrem zmiksować na pulchną masę, dodać resztę składników, zmiksować. Wstawić do prodiża wysmarowanego margaryną i wysypanego tartą bułką, piec do suchego patyczka. Upieczone i wystudzone przekroić na 2 placki, posmarować jeden placek kremem budyniowym, nakryć drugim plackiem, polać polewą czekoladową, wstawić do lodówki aby się schłodziło.
Krem wykonanie :1,5 szklanki mleka zagotować z cukrem, w drugiej 1,5 szklanki mleka rozrobić budyń, wlać do gotującego się mleka, ugotować budyń. Margarynę zmiksować, dodawać do niej po łyżce wystudzonego budyniu, miksować na pulchną masę.
Polewa wykonanie :Do garnka dodać wszystkie składniki, mieszając aż się rozpuści(nie gotować).