Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SUPER CIASTO URODZINOWE !!! NIESPOTYKANE .
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3601
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3601
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Składniki
BISZKOPT upiec i po wystudzeniu przekroić na 2 części (180 stopni - 45 min).
NA DOLNĄ CZĘŚĆ BISZKOPTU położyć kokos, na kokos biszkopty namoczone w alkoholu, na biszkopty tężejącą galaretkę. PRZYKRYĆ 2 CZĘŚCIĄ BISZKOPTU, udekorować ulubioną polewą. Przed podaniem schłodzić.