Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 29
Dodano: 02.01.2012
Odsłon: 2079
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
BISZKOPT upiec i po wystudzeniu przekroić na 2 części (180 stopni - 45 min).
NA DOLNĄ CZĘŚĆ BISZKOPTU położyć kokos, na kokos biszkopty namoczone w alkoholu, na biszkopty tężejącą galaretkę. PRZYKRYĆ 2 CZĘŚCIĄ BISZKOPTU, udekorować ulubioną polewą. Przed podaniem schłodzić.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

IBIZA71 03 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
MAM TRZY PROPOZYCJE NA ŚMIETANKĘ W TYM CIEŚCIE ; 1. Śmietankę można ubić i wymieszać z tężejącą galaretką i dopiero przykryć druga częścią biszkoptu, 2. Śmietankę ubitą można wyłożyć na galaretkę, jako kolejna warstwa przełożenia, 3. ubitą śmietanką smarujemy cały biszkopt po przełożeniu i dopiero dekorujemy.0 Kto głosował? | Odpowiedz

awepa 02 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
a śmietana kremówka do czego?0 Kto głosował? | Odpowiedz